fbpx
Logo-Dark-Light

Storyhero.gr - εξειδίκευση στην κατασκευή & προώθηση ηλεκτρονικών καταστημάτων

Google Ads Δωρεάν Audit

Δωρεάν έλεγχος 6 σημείων για την καλή λειτουργία του διαφημιστικού σας λογαριασμού

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα εγγραφής για να επικοινωνήσουμε μαζί σας και να προγραμματίσουμε μία βιντεοκλήση 30 λεπτών, όπου θα αναλύσουμε και θα καταγράψουμε μαζί τι δουλεύει και κυρίως τι δεν δουλεύει στις Google Ads διαφημίσεις σας. Δωρεάν!

hero-img

Τι θα ελέγξουμε

Τα tracking codes & τις συνδέσεις

Τη δομή των καμπανιών σας

Τη στόχευση σας και τα κοινά που χρησιμοποιείτε

Τα κείμενα των διαφημίσεων

Τα landing pages των διαφημίσεων

Τον έλεγχο βασικών KPIs

  Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για δωρεάν έλεγχο του Google Ads λογαριασμού σας

  To μέσο κόστος ανά click (CPC) στην Ελλάδα είναι περίπου το 56% με 60% του μέσου όρου παγκοσμίως. Το μέσο κόστος ανά click παγκοσμίως είναι $1.5

  Πώς θα ελέγξουμε τον διαφημιστικό σας λογαριασμό

  Είτε δίνοντάς μας πρόσβαση «Μόνο για ανάγνωση» στον διαφημιστικό σας λογαριασμό, είτε με επιτόπου διαμοιρασμό οθόνης, θα τον αναλύσουμε, αρχικά, κάθετα στα ακόλουθα επίπεδα: λογαριασμός, καμπάνιες, ομάδες διαφημίσεων, διαφημίσεις, λέξεις-κλειδιά, επεκτάσεις & μετατροπές.

   

  Έπειτα θα προβούμε σε οριζόντιο έλεγχο των συνδέσεων, των ετικετών παρακολούθησης μετατροπών και των κοινών που χρησιμοποιούνται, για να καταλήξουμε, συζητώντας μαζί σας, για την αποδοτικότητα του λογαριασμού σε σχέση με τους στόχους marketing που έχετε θέσει.

  Για κάθε ένα 1 click σε διαφήμιση Google Ads, μία επιχείρηση λαμβάνει άλλα 5 clicks οργανικά.

  Γιατί μπορεί να χρειάζεστε διαγνωστικό έλεγχο στις διαφημίσεις σας

  Το κλειδί της επιτυχίας στις διαφημίσεις Google Ads είναι, καταρχάς, ένας καλά οργανωμένος και δομημένος διαφημιστικός λογαριασμός, στον οποίο γίνονται διαρκώς περαιτέρω βελτιστοποιήσεις.

   

  Πολλές φορές, όμως, σημαντικές παράμετροι επιτυχίας μπορεί να ξεφύγουν ακόμα και από έναν έμπειρο διαχειριστή διαφημιστικού λογαριασμού ή να μην ακολουθούνται οι βέλτιστες πρακτικές, με συνέπεια να δαπανώνται χρήματα με μη αποδοτικό τρόπο ή χωρίς τα αναμενόμενα αποτελέσματα.

  Είναι 70% πιο πιθανό, για έναν πελάτη να αγοράσει, αν η επιχείρηση χρησιμοποιεί επαναστόχευση στις διαφημίσεις της

  Γιατί δωρεάν

  Είναι ο καλύτερος τρόπος για να συστηθούμε! Με 10 χρόνια εμπειρίας στο digital marketing και έχοντας κατασκευάσει και προωθήσει δεκάδες επιτυχημένα e-shops, αντιλαμβανόμαστε πως μία καλή επαγγελματική συνεργασία προϋποθέτει εμπιστοσύνη. Και η εμπιστοσύνη χτίζεται με επικοινωνία και διάθεση προσφοράς.


  A, είναι και που μας αρέσει να μιλάμε για το ηλεκτρονικό εμπόριο, τα e-shops και τις διαφημίσεις τους! Ελάτε λοιπόν να μιλήσουμε για τις δικές σας διαφημίσεις!

  To 95.88% των αναζητήσεων στο google είναι με 4 ή παραπάνω λέξεις

   Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα για δωρεάν έλεγχο του Google Ads λογαριασμού σας

   Ποιοι Είμαστε

   Με 10+ χρόνια εμπειρίας στο Digital Marketing και εξειδίκευση στην προώθηση ηλεκτρονικών καταστημάτων, δημιουργούμε πολυετείς συνεργασίες, παρέχοντας 360° λύσεις. Από το πλάνο στρατηγικής marketing του eshop σας μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια σε μία διαφήμιση στο facebook, φροντίζουμε πάντα για την αύξηση των πωλήσεών σας, με γνώμονα την αναλογία κόστους διαφήμισης και κερδών.

   Ο Ιδανικός Πελάτης μας

   Είναι εκείνη η επιχείρηση που έχει μία ιστορία, ένα αφήγημα ή ένα μήνυμα που θέλει να επικοινωνήσει στην αγορά ή στην κοινότητά της και που ο λόγος ύπαρξής της δεν είναι μόνο το κέρδος, αλλά η ουσιαστική βελτίωση της ζωής των πελατών της. Ο ιδανικός πελάτης για εμάς είναι παθιασμένος με την επιχείρησή του, τα προϊόντα της, τους πελάτες του. Ενθουσιάζεται όταν μιλάει για αυτά. Και αγαπάει πολύ αυτό που κάνει.

   Ο Στόχος μας

   Ως εταιρεία και ως ομάδα είμαστε περήφανοι για τις μακροχρόνιες συνεργασίες μας -με τις περισσότερες να ξεπερνούν τα 5 χρόνια- και μας ευχαριστεί ιδιαίτερα το eshop που μας επιλέγει να μεγαλώνει μαζί με εμάς. Όλα αυτά τα χρόνια, επιλέξαμε συνειδητά να επενδύσουμε στους πελάτες μας, αφιερώνοντας χρόνο και γνώση πέρα από κάθε τυπική σύμβαση ή υποχρέωση εργασίας, έχοντας πάντα ως στόχο μας τη δική σας επιτυχία.